CLOUD POS AMBACHTEN

De moderne, innovatieve kassa voor bakkers, slagers, chocolatiers, bloemisten, viswinkels, ...

CLOUD POS AMBACHTEN

Intuïtieve kassa software voor uw bakkerij, patisserie, slagerij, delicatessen zaak, kaaswinkel, chocolatier, bloemenwinkel, viswinkel, ... kortom, elke winkel waarbij ook een productie atelier is. Cloud gebasseerd, extra handig wanneer u meerdere winkels hebt.
Werkt op zowat elke Kassa Pc. met een recente versie van Windows OS
Werkt met iPad®, Android® & Windows® tablet & kiosk.
Eenvoudig te gebruiken met barcode scanners, winkel weegschalen, RFID gebruikersaanmelding, ...
Eenvoudig beheer van uw zaak via de cloud.
Een webpanel met alle mogelijkheden die nodig zijn om uw zaak te optimaliseren en te maximaliseren.

Volledig modulair. Alle apps staan op zich. Moderne cloud technologie. Durf vergelijken. Vraag informatie.

KASSA

Met een kassa moet een medewerker intuïtief, snel en vlot werken. Geen opleiding nodig. Meteen maximaal rendement. Het ontwerp van de kassa software is hier van meet af aan op toegespitst.

ORDEROPNAME | KIOSKEN

Tablets waarbij verkopers alle data bij de hand hebben zodat ze de klant efficiënt kunnen adviseren en aan up-selling kunnen doen. Informatie totems & -kiosken zodat de klant nog sneller info vind en kan kopen.

TAFEL-ORDER™

Op elke tafel een QR code. Klant scant deze met z'n smartphone en krijgt de Tafel-Order app te zien. Een online menu kaart waarmee hij eenvoudig kan bestellen. De order komt op de kassa terecht met alle info.

WEBSHOP

Een geïntegreerde webshop is nu een budgetair haalbare optie. Ook de operationele werking is veel efficiënter en elke fase is geïntegreerd in het platform. Voorkom frustraties en win veel tijd en geld.

BETALING & KADO BONNEN

Hoe u ook wil dat uw klanten kunnen betalen, deze kassa software kan het aan. Ook als uw klant een deel contant, een deel met de kaart en de rest met de smartphone app of cadeaubon wil betalen, het kan. 

CREDITS & ABONNEMENTEN

Een klant 'credits' laten kopen zodat de klant dan op zijn tempo diensten en producten van uw zaak kan afnemen waarbij deze credits verbruikt worden; het kan. Ook abonnementen verkopen, beheren en automatisch vernieuwen.

KASSA'S  

TE WERKEN

Een moderne, innovatieve Cloud-Pos-Kassa waarmee iedereen direct aan de slag kan. In één oogopslag is alles duidelijk. Als GKS met 'zwarte doos' of zonder.
Dit is kassa software waarvoor de kassa medewerk(st)ers volstaan met een paar minuten uitleg om er vlot mee weg te zijn.
Deze kassa software kan gekoppeld worden aan vrijwel elke andere software & hardware.

Touch

Kassa bediening via touchscreen

Wie gewend is van werken met een aanraakscherm wil niet meer anders. De touchscreen navigatie is logisch opgebouwd zodat een product razendsnel gevonden en aangetikt wordt.

Snel overschakelen

Naar uw nieuwe kassa systeem

Eenvoud en intuïtieve werking zorgen ervoor dat een bestaande kassa systeem voor de horeca in enkele uren is overgeschakeld. Geen meerdaagse cursussen nodig. In korte tijd up & running.

Volledig eigen beheer

Eenvoudig alles zelf doen

Volledig beheer van alle verschillende prijslijsten, - categorieën, - producten, - subproducten en keukenberichten. Ook instellingen en functies zoals menu pop-ups activeren. 

Gecertificeerd GKS

Liefst 4 gecertificeerde systemen

PRO (BDCC002), CATERING (BDCC004), STANDARD (BDCC003), BASIC (BDCC001).
Wij begeleiden de klant bij het aanvragen van z'n VSC kaart online via de website geregistreerdkassasysteem.be 
 

Modulair

Op maat voor elke horeca zaak

Door de innovatieve wijze waarop de apps zijn geprogrammeerd kan je modulair de beste oplossing voor jouw zaak samenstellen.
Dit doorheen de tijd. U kan stapsgewijs groeien.

Cloud Kassa's

Beheer uw kassa's via de cloud

Uw kassa of kassa's, in één of meerdere vestigingen, via een webpanel beheren? Het kan! Of u nu 1, 10, 100 of > 1.000 kassa's operationeel hebt, echt cloudbeheer zorgt voor een zeer efficiënte werking .

weegschaal integratie

naast werken met barcodes en QR Codes, werken met labels, lotnummers, voorverpakkingslabels, enz 

Orders in planning

Gedaan met die boek waarin je alles opschrijft voor klanten die bestellen voor later af te halen. Plaats orders direct in planning, via de kassa, en reken onmiddellijk af of later; snel en efficiënt. Ook webshop bestellingen komen in dezelfde planning terecht. Dit via de CloudPOS Webshop en ook via onder meer deze webshop platformen: Wordpress - Woocommerce, Prestashop, Magento, Shopify, OrderBilly en Fooddemo.be.   

Print productie lijsten en klanten etiketten voor op de verpakking

Print bij aanvang van de dag (nacht) een productie lijst van alles wat besteld werd en moet klaargemaakt worden. Overzichtelijk en handig. 
Print etiketten voor op de verpakking voor de klanten en leg de verpakkingen met de etiketten en wat erin moet voor wie, reeds klaar zodat er s morgens efficiënt voorbereid kan worden voor Skip de Line afhaling van klanten; of voor het plaatsen in de (gekoelde) lockers voor klanten. 

Bouw een eigen klantenbestand op waarmee u kan communiceren

Uw klanten zijn uw grootste bron van inkomsten. Daarom is het belangrijk om een eigen klantenbestand op te bouwen zodat u kan communiceren met uw klanten. Zodat u zelf kan communiceren naar uw eigen klanten, via verschillende kanalen, zodat u al uw klanten steeds kan bereiken. Hiertoe biedt CloudPOS de meest innovatieve oplossingen die betaalbaar zijn voor elke handelaar. Vraag info!

BETALING & KADO BONNEN

Steeds meer klanten verkiiezen te kunnen betalen met hun smartphone, om evidente redenen: ze hebben 'm altijd bij, het is gemakkelijk, het gaat snel, het is veilig en ze genieten nog tal van voordelen.


In onze kassa is reeds smartphone betalen geïntegreerd.  

Hoewel de smartphone de betaalkaarten snel in onbruik doet geraken, kunnen deze natuurlijk eenvoudig aanvaard en verwerkt worden in de kassa .

Voor het beheren van cadeau bonnen, het accepteren van geld voor cadeaubonnen evenals acceptering van betaling met cadeaubonnen via het GKS; hebben de meeste pakketten geen oplossing. Deze kassa software wel. Volledig reglementair en gemakkelijk in gebruik. 

WEBSHOP

Een geïntegreerde webshop. Orders komen in de kassa terecht bij 'weborders'. Vanuit de kassa kan een order bevestigd of geweigerd worden; en er kan een boodschap naar de klant gestuurd worden.
Wanneer de prijs van een product gewijzigd wordt in de kassa, wordt dit automatisch van prijs gewijzigd in de webshop. Bij het aanmaken van producten in de kassa, kan daar bepaald worden of deze producten wel of niet worden opgenomen in de webshop.
Nog veel meer interessant functies ... vraag een demo. 

CREDITS & ABONNEMENTEN

In een gecertificeerd GKS met credits werken? Het kan.

Credits zijn een instrument dat op vele manieren kan worden ingezet in de horeca. Een digitale "verbruikskaart". Het kan ingezet worden op tal van manieren en het is bijzonder interessant voor de horeca uitbater. Interesse? Praat er eens over met ons. We delen graag onze kennis.

"Zet het maar op m'n rekening". Het was reeds sinds 'het begin der tijden' een gekend principe in de horeca. Hoewel het bijna verdwenen is, kan er dankzij de nieuwe technologie nieuw leven ingeblazen worden. Interesse? Praat eens met ons.

Het voordeel van een abonnement is dat het een vrij zekere stroom van inkomsten genereerd. Veel horeca zaken laten de mogelijkheden die er zijn totaal onbenut. Da's jammer. Deze kassa software biedt in elk geval de mogelijkheden. Interesse? Praat eens met ons. 

MENU SCHERMEN

Promoot de menu kaart op een dynamische wijze met menu schermen. Overal toepasbaar.
creatieve ideeën
Het krijtbord is voorbij gestreefd.

Niet enkel de plexi menu borden met TL lampen erachter zijn voorbijgestreefd in fastfood, frituren, pita en pizza zaken.
Ook krijt borden kunnen vervangen worden door media schermen. 

groot & klein
Een mix van grote en kleine schermen kan

Grote tv schermen kunnen gecombineerd worden op de juiste plek met tablet schermen. 

méér verkoop
Een promo product met foto verkoopt meer

Wist u dat een promo product op een menu scherm met foto zo'n 27% vaker wordt gekocht door klanten? Bovendien kan de inhoud dynamisch gewijzigd worden en centraal beheerd.

dynamisch
Prijzen passen zich aan, aan de kassa

Prijswijziging in de kassa? Meteen ook automatisch prijswijziging op je menu scherm. 

productie ticket planning

Een product komt vanuit de kassa of de webshop op het planningsbord, zo hoeft er niet meer geprint te worden.

U kan een standaard tijd ingesteld waarbinnen dat product zou moeten worden behandeld. Wanneer deze tijd voorbij is en het product werd niet behandeld, wordt die lijn in het vet rood gezet. Er kunnen ook geluidssignalen gekoppeld worden. 

Voor boekingen via het webpanel kan bepaald worden dat deze op het keuken plannings bord automatisch verschijnen een half uur voor ze dienen behandeld te worden.

HARDWARE

Kassa Pc's, De Zwarte Doos, Printers, Geldlade's, Tablets

KASSA PC'S

We voeren verschillende merken zodat we de gepaste kassa pc kunnen instaleren voor uw project.

FEC AerPOS

15" - 17" - Touch - 4:3 beeldverhouding

Het FEC AerPOS gamma bestaat uit een ruime waaier aan toestellen, met keuze uit verschillende scherm formaten (15", 17"), verschillende touch technologieën (PCAP en Resistive), al dan niet 'bezel free', met verschillende processoren, van intel celeron tot en met intel i7, met verschillende types harde schrijf (HDD en SSD) evenals verschillende hoeveelheden RAM. 5 jaar garantie on-site next day solution.
De PC zit in de voet. Het scherm scharniert op de voet. 

FEC AerPPC

15" - 17" - Touch - 4:3 beeldverhouding

Het FEC PPC gamma bestaat uit een ruime waaier aan toestellen, met keuze uit verschillende scherm formaten (15", 17") verschillende touch technologieën (PCAP en Resistive), al dan niet 'bezel free', met verschillende processoren, van intel celeron tot en met intel i7, met verschillende types harde schrijf (HDD en SSD) evenals verschillende hoeveelheden RAM. 5 jaar garantie on-site next day solution.
De PC zit in het scherm. Voet kan vervangen worden door monitor arm.

FEC  TOUCH SCREENS VOOR KIOSKEN

22" - Touch - 16:9 beeldverhouding

Het FEC KIOSK gamma is een afgewerkte, stand alone kiosk en kan gemonteerd worden met een muurbeugel of monitor arm. VESA - mount compatibel
Het beeldscherm is PCAP touch met 16:9 verhouding en resolutie van 1920 x 1080 pixels. Keuze uit 3 processoren: intel celeron 2.2Ghz, intel i3 2.4 Ghz, intel i5 3.0 GHz.
Standaard 2GB RAM, uitbreidbaar tot 16GB RAM. 
5 jaar garantie on-site, next day solution.

DE

-

PRINTERS & GELDLADE

Thermische ticket printers voor aan de kassa, aan de bar en in de keuken

USB / COM / LAN / WIFI

Printers die thermische tickets afprinten

Waar ze ook dienst moeten doen, ze functioneren goed, als printer voor keukenbonnen, als printer voor bar tickets en als printer aan de kassa voor tussentijdse rekeningen en natuurlijk ook de btw-bonnetjes voor de klanten. Standaard verbindingen zijn USB of LAN. Wifi is ook mogelijk, maar iets duurder. Interesse? Vraag info. 

Geldlade

Een metalen geldlade om uw cash geld te sorteren en een beetje te beschermen

Een metalen geldlade, traditioneel onder de kassa pc geplaatst; met sorteervakjes en elektrische bediening in samenwerking met de kassa software en de printer. 
Natuurlijk ook met sleutel te bedienen als de elektricitiet zou uitvallen. 
Interesse? Vraag info. 

Mobiele printers

De obers de tussenrekening of het btw ticket laten uitprinten aan tafel? Het kan

Nog efficiënter werken? Het kan. Print meteen de tussenrekeningen en het kassa ticket, het btw bonnentje, af aan tafel, bij de klant. Dit in combinatie met betaling via smartphone is optimale efficiëntie. Al kan er natuurlijk ook nog geïnvesteerd worden in een mobiele betaalterminal om betalingen met kaart te ontvangen.

Vraag vrijblijvend meer informatie.

Vul dan aub dit formulier in.
Of bel: +3250950951